Palvelut

Leipiä, kaapeleita, pihalaattoja, puutavaraa, kattopeltejä, pesukoneita, tulostimia; melkein mitä vaan kulkee kyydissämme. Lyhyitä ja pitkiä matkoja tarpeen mukaan, logistiikka pelaa järkevästi, sopivasti ja tehokkaasti.

Kuulumme tilaajavastuu.fi -palveluun.

Runkokuljetukset

Kymenlaakso – Pääkaupunkiseutu – Varsinais-Suomi – Päijät-Häme – Pirkanmaa – Savo, siinä on vakiosuuntiamme täys- ja osakuormakuljetuksille. Reitit täydentyvät tarpeen mukaan koko Suomessa.

Jakelukuljetukset

Aikataulutetut jakelukuljetuksemme ulottuvat pääkaupunkiseudun, Lahden, Jyväskylän, Kouvolan, Kotkan, Mikkelin ja Lappeenrannan talousalueille. Päivittäistavaralogistiikkamme mahdollistaa nopean ja tehokkaan jakelun useille tavararyhmille.

Lastaus ja purku

Pyöräkone sekä laaja trukkivalikoimamme monipuolisella varustuksella mahdollistaa erikokoisten, -muotoisten ja -painoisten tavaroiden joustavan käsittelyn. Varasto- ja terminaalitrukkien lisäksi meillä on kaksi kuljetuskaluston mukana kulkevaa maastokelpoista trukkia.

Porraskiipijät

Kolme porraskiipijämme avulla koneet ja laitteet kulkevat tehokkaasti ja turvallisesti portaikoissa. Uusin kiipijämme tekee työnsä vatupassin tarkkuudella ja robotin täsmällisyydellä aina 1.000 kilon painoon asti.

Erikoiskuljetukset

Puoliperävaunumallinen erikoiskuljetuslavetti ja avonainen täysperävaunuyhdistelmäajoneuvo ovat vastauksemme erikoisiin kuljetuskysymyksiin.

Varastointi

Tarjoamme varastotilaa yrityksille sekä tarvittaessa tavaran käsittelyyn liittyvää logistiikkaa, kuten tavaroiden vastaanoton, varastoinnin ja niiden kuljetuksen. Asianmukaiset terminaalitilat soveltuvat kaikenlaisen tavaran pitkä- ja lyhytaikaiseen varastointiin ja käsitteyyn. Lisäksi ulkona ja katoksessa voidaan varastoida isompiakin määriä tavaraa, joka ei vaadi lämmintä tilaa.